Haetaan oikeustieteen ylioppilasta

Haemme nyt opintojensa keski- tai loppuvaiheessa olevaa oikeustieteen ylioppilasta määräaikaiselle 4 kuukauden harjoittelujaksolle. Työvuoroja olisi 1-3 viikossa, jotka sisältävät asianajotoimiston toimistotöitä sekä avustavia tehtäviä osakkaidemme erilaisissa toimeksiannoissa muun muassa oikeudenkäynneissä ja konkursseissa.

Asianajotoimisto Urtti & Toiviainen Oy on liikejuridiikkaan ja oikeudenkäynteihin erikoistunut jyväskyläläinen asianajotoimisto. Toimeksiantajamme ovat pääasiassa yrityksiä sekä julkisyhteisöjä ja palvelemme myös yksityishenkilöitä erikoistumisaloillamme. Tarjoamme vahvaa erityisosaamista tehokkaalla ja asiakaslähtöisellä asiantuntijatiimillä

Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, huolellista työotetta ja hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Tarjoamme näköalapaikan liikejuridiikan asianajotoimistoon ja mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen rennossa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä.

Pyydämme toimittamaan hakemuksen ja CV:n 1.9.2019 mennessä sähköpostitse sähköpostiosoitteeseen johanna.toiviainen@urtti.fi. Työt alkaisivat mahdollisimman pian.

Lisätietoja antaa: asianajaja Johanna Toiviainen, tel. 050 5857760