Hyvää joulua!

Kiitämme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta ja toivotamme rauhallista joulunaikaa, hyvää joulua ja onnea alkavalle vuodelle 2021!

Teemme lahjoitukset tänä vuonna sekä Hope ry:n kautta vähävaraisten perheiden ja lasten jouluun että sotiemme veteraanien tukemiseen: sotaveteraania ei jätetä.

Hope toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. Teemme avullasi todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Jaamme vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

Sotaveteraaniliitto toimii sotaveteraaniyhdistysten keskusjärjestönä ja sotaveteraanien etujärjestönä. Liitto valvoo ja parantaa sotaveteraanien etuja. Se toimii erityisesti veteraanien sekä heidän puolisoidensa ja leskiensä toimeentuloturvan ja sosiaalisen huollon kehittäjänä, asunto-olojen kohentajana sekä kuntoutuksen edistäjänä. Liitto pyrkii toimintansa avulla lisäämään veteraanien keskinäistä yhteenkuuluvuutta. Etujärjestötoimintansa ohella liitto myös kokoaa ja tallentaa sotaveteraaniperinnettä sekä ylläpitää isänmaallista henkeä.